ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: "Νοστράδαμος" ο Μακρόν, βρήκε τους σκόρερ και το ακριβές αποτέλεσμα στο Γαλλία - Πολωνία

Μουντιάλ 2022: "Νοστράδαμος" ο Μακρόν, βρήκε τους σκόρερ και το ακριβές αποτέλεσμα στο Γαλλία - Πολωνία
@2022 GERALD HERBERT/AP IMAGES

Ο Εμανουέλ Μακρόν όχι μόνο προφήτευσε τη νίκη της Γαλλίας επί της Πολωνίας και την πρόκριση της χώρας του στους 8 του Μουντιάλ αλλά βρήκε το ακριβές σκορ όπως και τους παίκτες που βρήκαν δίχτυα στην αναμέτρηση.

Ο Εμανουέλ Μακρόν παρακολουθεί ποδόσφαιρο και έδειξε πρόσφατα το μεγάλο ενδιαφέρον του για αυτό όταν επικοινώνησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ για να του δώσει να καταλάβει για ποιο λόγο έπρεπε να απορρίψει την πρόταση της Ρεάλ και να παραμείνει στην Παρί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τώρα που η εθνική Γαλλίας βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ και προσπαθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας που κατέκτησε το 2018 στην Ρωσία είναι ένθερμος υποστηρικτής της, με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας να αποδεικνύεται μάλιστα και γνώστης του αθλήματος.

Το απέδειξε με την τοποθέτησή του πριν από το νοκ-άουτ ματς με την Πολωνία με φόντο τα προημιτελικά, με τον Μακρόν να βρίσκει τα πάντα! Την ομάδα που θα έπαιρνε την πρόκριση, το ακριβές σκορ αλλά και τους σκόρερ της συνάντησης!

"Πιστεύω θα κερδίσουμε (σ.σ. η Γαλλία) 3-1. Ο Λεβαντόβσκι θα βάλει το ένα, όπως και ο Εμπαπέ ή ενδεχομένως ο Ζιρού που θέλει να γράψει ιστορία", είχε δηλώσει στην Parisien, με την ασπρόμαυρη στρογγυλή θεά να τον δικαιώνει.

Η Γαλλία επιβλήθηκε με σκορ 3-1 παίρνοντας την πρόκριση έχοντας για σκόρερ τον Ζιρού που έγραψε ιστορία και τον Εμπαπέ ενώ το γκολ της τιμής για τους Πολωνούς σημειώθηκε από τον Λεβαντόβσκι στην τελευταία φάση του ματς.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ