MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022: Ο Χουάνγκ επιστρέφει στον Ολυμπιακό ως ένας από τους κορυφαίους του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ @ 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ ολοκλήρωσε το Μουντιάλ 2022 με μια ασύλληπτη επίδοση, καθώς μετά από τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στα γήπεδα του Κατάρ, είναι ο δεύτερος με τις περισσότερες πετυχημένες πάσες στην επίθεση, πίσω από τον Πέδρι.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό Μουντιάλ 2022 με τη Νότια Κορέα, με την πορεία της ομάδας του να ολοκληρώνεται στους "16" μετά την ήττα από τη Βραζιλία με 4-1.

Ο μέσος του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεχωρίσει στην επίθεση ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του τουρνουά, καθώς είναι δεύτερος σε επιτυχημένες πάσες στην επίθεση, έχοντας 33 πετυχημένες μεταβιβάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όσες και ο Ορελιέν Τσουαμενί (33). Μόνος πρώτος είναι ο Πέδρι της Ισπανίας με 44, παίζοντας μάλιστα μόνο τρία ματς.

Δείτε το γράφημα της Opta βλέπουμε τις συνολικές πάσες του Ινμπόμ Χουάνγκ στην επίθεση.

Οι πάσες του Ινμπόμ Χουάνγκ στην επίθεση
Οι πάσες του Ινμπόμ Χουάνγκ στην επίθεση OPTA ANALYST / TWITTER

Ο 26χρονος μέσος του Ολυμπιακού επιχείρησε συνολικά 54 πάσες στην επίθεση, έχοντας ποσοστό ευστοχίας 61%.

Για να αναλογιστείτε το μέγεθος του επιτεύγματος του Χουάνγκ, ο μέσος του Ολυμπιακού κατάφερε να αφήσει πίσω του στη συγκεκριμένη στατιστική τους Ροντρίγκο Ντε Πολ, Γιόακιμ Άντερσεν, Πιέρ - Εμίλ Χοίμπιεργκ και Λιονέλ Μέσι μέχρι και τη φάση των "16" του τουρνουά. Όλοι τους είχαν 30 πετυχημένες μεταβιβάσεις στην επίθεση.

Φυσικά ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και ο Λιονέλ Μέσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον περάσουν στη συνέχεια του Μουντιάλ, όπως φυσικά και ο Τσουαμενί.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ