ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε αντικείμενο χλευασμού και παράδειγμα προς αποφυγή στη Βουλή της Γκάνας

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε αντικείμενο χλευασμού και παράδειγμα προς αποφυγή στη Βουλή της Γκάνας

Επίκληση στον στόπερ της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε βουλευτής από κόμμα της αντιπολίτευσης στη Γκάνα απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αλλά όχι για να τον κολακεύσει.

Μέχρι το κοινοβούλιο της Γκάνας έφτασε η... χάρη του Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά για τους λάθος λόγους και όχι ως παράδειγμα προς μίμηση.

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2023, ο Ισαάκ Αντόνγκο από το κόμμα της αντιπολίτευσης (Εθνικό Δημοκρατικό Κογκρέσο) επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (Νέο Πατριωτικό Κόμμα) και πρώην αναπληρωτή της κεντρικής Τράπεζας της χώρας, Μαχαμούντου Μπαουμία, κατηγορώντας τον για κακοδιαχείριση της οικονομίας.

Ευλόγως θα αναρωτηθεί κάποιος πώς ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Αγγλίας θα μπορούσε να "χωρέσει" σε μία τέτοια συζήτηση. Αποδείχτηκε, όμως, πως ο Χάρι Μαγκουάιρ χωρά παντού.

Σηκώθηκε, λοιπόν, όρθιος ο Αντόνγκο, αφού πήρε τον λόγο και, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο, τον συνέκρινε με τον άσο της Γιουνάιτεντ, λέγοντας:

"Χάρηκα που είδα την εθνική Γκάνας να κερδίζει στο Μουντιάλ. Αλλά υπάρχει ένας παίκτης στην Αγγλία, ο Μαγκουάιρ που παίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι αμυντικός. Έκανε τάκλιν συνέχεια και έβαζε το σώμα του σαν να είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Και τότε πήγε η Γιουνάιτεντ και τον αγόρασε. Κι εκείνος έγινε η μεγαλύτερη απειλή στην άμυνά της, δίνοντας ασίστ στους αντιπάλους και βάζοντας ο ίδιος τα γκολ όταν εκείνοι αδυνατούσαν".

Και συνέχισε: "Σε αυτή τη χώρα έχουμε τον Μαγκουάιρ της Οικονομίας. Γιατί δώσαμε σε αυτόν τον Μαγκουάιρ της Οικονομίας την ευκαιρία να είναι στο κέντρο της άμυνάς μας και να βάζει αυτογκόλ;".

Δείτε και το σχετικό βίντεο, με την ομιλία του βουλευτή και τα γέλια των υπόλοιπων μελών του κόμματος της αντιπολίτευσης:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΚΑΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ