ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ντάλιτς: "Δεν θα μου άρεσε να χορεύουν οι παίκτες μου μετά από τα γκολ, όπως οι Βραζιλιάνοι"

Μουντιάλ 2022, Ντάλιτς: "Δεν θα μου άρεσε να χορεύουν οι παίκτες μου μετά από τα γκολ, όπως οι Βραζιλιάνοι"
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Οι χορευτικοί πανηγυρισμοί των Βραζιλιάνων μετά από τα γκολ τους επί της Νότιας Κορέας τράβηξαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να υποστηρίζει πως δεν θα ήθελε οι δικοί τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν με τέτοιο τρόπο.

Ο Τίτε υπεραμύνθηκε της επιθυμίας των παικτών της Βραζιλίας να γιορτάσουν με χορούς τα γκολ τους κόντρα στην Νότια Κορέα, στη νοκ-άουτ αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους 16 του Μουντιάλ, κάνοντας λόγο για πανηγυρισμό που είναι μέσα στην κουλτούρα των Βραζιλιάνων.

Σύμφωνα πάντως με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, που θα αντιμετωπίσει την Σελεσάο το απόγευμα της Παρασκευής (09/12, 17:00, ΑΝΤ1, LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο του προημιτελικού των δύο ομάδων, δεν είναι φαν του συγκεκριμένου... αλέγκρου πανηγυρισμού και δεν θα ήθελε να δει κάτι αντίστοιχο από τους δικούς του παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο χορός των Βραζιλιάνων μετά τα γκολ; Δεν θα μου άρεσε να γιορτάσουν έτσι οι δικοί μου. Έχουν σίγουρα τον τρόπο τους για να πανηγυρίσουν, τη δική τους κουλτούρα.

Εγώ δεν θα ήθελα να συμπεριφέρονται έτσι οι δικοί μου παίκτες, όμως έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές κουλτούρες. Τους αρέσει να χορεύουν και είναι σεβαστό", τόνισε ο Ντάλιτς, για να προσθέσει αναφορικά με το ματς:

"Η Βραζιλία είναι το φαβορί. Έχουν αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, ποιοτικούς παίκτες ενώ έχουν ξανά τον Νεϊμάρ στη διάθεσή τους που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Δεν νομίζω πως είναι έξυπνη ιδέα να προσπαθήσουμε να τους πρεσάρουμε συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ματς με έξυπνο τρόπο.

Οι πιθανότητες δεν είναι 50% για την κάθε ομάδα αλλά δεν φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο του τουρνουά χωρίς να το αξίζουμε".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ