ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: "Πειράζω τον Μέσι ότι θα τον κερδίσω στον τελικό"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ στον τελικό του Copa Amerixa ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ στον τελικό του Copa Amerixa ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία © 2021 BRUNA PRADO / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ ευελπιστεί να φτάσει με την εθνική Βραζιλίας μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ 2022 και να το κατακτήσει και όπως αποκάλυψε στον Guardian πειράζει τον Λιονέλ Μέσι πως θα τον κερδίσει, αν οι χώρες τους είναι οι φιναλίστ.

Τον Ιούλιο του 2021 η Αργεντινή τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βραζιλία στον τελικό του Copa America και με γκολ του Άνχελ ντι Μαρία η αλμπισελέστε πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή της.

Ο Νεϊμάρ θέλει τη "ρεβάνς" από τον Λιονέλ Μέσι, γι' αυτό κι όπως αποκάλυψε στον Guardian πειράζει τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν πως αν Αργεντινή και Βραζιλία φτάσουν στον τελικό του Μουντιάλ 2022, τότε η χώρα του θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου.

"Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου. Όλοι προφανώς έχουν ελπίδες στο Μουντιάλ και δεν είναι αγχωνμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Όλοι θέλουν να είναι στο Μουντιάλ.

Με τον Μέσι δεν το συζητάμε πολύ, αλλά μερικές φορές αστειευόμαστε ότι διασταυρώνονται οι δρόμοι μας στον τελικό. Του λέω ότι θα γίνω πρωταθλητής και θα τον κερδίσω και γελάμε. Το να παίζεις μαζί του, όπως και με τον Κιλιάν είναι τεράστια ευχαρίστηση. Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι θεωρείται εδώ και καιρό ο καλύτερος στον κόσμο", δήλωσε και πρόσθεσε:

"Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Υπάρχουν ομάδες που απροσδόκητα φτάνουν πολύ μακριά ακόμα και στον τελικό, ομάδες που πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτές. Αλλά πιστεύω ότι τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Νομίζω ότι αυτές οι τέσσερις μαζί με τη Βραζιλία είναι ικανές να φτάσουν στον τελικό".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ