ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Ο γιατρός της Βραζιλίας επιβεβαίωσε τον τραυματισμό, καθησυχαστικός ο Τίτε

Ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας σε στιγμιότυπο κόντρα στη Σερβία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022
Ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας σε στιγμιότυπο κόντρα στη Σερβία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 © 2022/DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο γιατρός της Βραζιλίας επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στον αστράγαλο, όμως ζήτησε αναμονή δύο ημερών. Καθησυχαστικός ο Τίτε για τη συμμετοχή του σούπερ σταρ στο Μουντιάλ.

"Πύρρειος" αποδείχθηκε η νίκη της Βραζιλίας κόντρα στη Σερβία στο Μουντιάλ 2022, αφού ο Νεϊμάρ αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά και ο δεξιός αστράγαλός του απασχολεί όλους τους φιλάθλους της χώρας.

Ο γιατρός της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί τραυματισμό, ωστόσο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς πρόσθεσε ότι θα χρειαστούν 24-48 ώρες.

Ο 30χρονος επιθετικός εμφανίστηκε με πρησμένο τον αστράγαλό του έπειτα από την αλλαγή που έγινε στο 80ό λεπτό και μάλιστα δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για ακόμα έναν τραυματισμό σε Μουντιάλ, βάζοντας την μπλούζα στο πρόσωπό του.

Ο προπονητής του στη "σελεσάο", Τίτε, παρουσιάστηκε αρκετά καθησυχαστικός στη συνέντευξη Τύπου. "Μην ανησυχείτε, ο Νεϊμάρ θα παίξει στο Μουντιάλ. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται, να είστε σίγουροι γι' αυτοί", δήλωσε.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ