ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: "Ξέραμε πως με το Μεξικο άρχιζε ένα άλλο τουρνουά για μας, δεν μπορούμε πια να κάνουμε λάθη"

Μουντιάλ 2022, Μέσι: "Ξέραμε πως με το Μεξικο άρχιζε ένα άλλο τουρνουά για μας, δεν μπορούμε πια να κάνουμε λάθη"
@2022 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως η ήττα στην πρεμιέρα είχε ως αποτέλεσμα να είναι επιτακτική ανάγκη για την Αργεντινή η νίκη επί του Μεξικού και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει από εδώ και πέρα τελικούς, όπου δεν υπάρχει περιθώριο για το παραμικρό λάθος.

Η Αργεντινή γνώριζε πως με αποτυχία απέναντι στο Μεξικό το βράδυ του Σαββάτου (26/11) θα αποχαιρετούσε άδοξα και πρόωρα το Μουντιάλ, κουβαλώντας την ήττα σοκ της πρεμιέρας από την Σαουδική Αραβία, και το γεγονός αυτό έδωσε έξτρα ώθηση στους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι να τα δώσουν όλα για τη νίκη και να την κατακτήσουν χύνοντας αμέτρητο ιδρώτα.

Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε ο Λιονέλ Μέσι, που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί των σομπρέρος νικώντας στο 64ο λεπτό τον Οτσόα με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής, η αλμπισελέστε ξέρει πως έχει μπροστά της μόνο τελικούς και πως μπορεί να κάνει το παραμικρό λάθος αν θέλει να πετύχει στα γήπεδα του Κατάρ.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή το Μεξικό έχει έναν σπουδαίο προπονητή (σ.σ. Τάτα Μαρτίνο) και είναι μία δυνατή ομάδα που ελέγχει το ρυθμό.

Στο πρώτο μέρος παίξαμε όπως έπρεπε, με μεγάλη ένταση. Στο δεύτερο μέρος ρίξαμε λίγο το ρυθμό και αρχίσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης.

Ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε για αυτήν και είναι δύσκολο να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όσοι πήραν μέρος, έκαναν ένα μεγάλο ματς. Όλοι στην ομάδα είμαστε σημαντικοί", τόνισε με δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης ο Pulga, για να προσθέσει:

Έχουμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό μας κόστισε στο πρώτο ματς, αφού δεν βγήκαμε να παίξουμε όπως έπρεπε.

Ακόμα και έτσι όμως, για μερικά εκατοστά δεν έγινε το 2-0 υπέρ μας στην πρεμιέρα. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα. Έχουμε μπροστά μας τελικούς.

Ξέραμε ότι για εμάς έπρεπε να αρχίσει τώρα ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό έγινε. Δεν έχουμε πλέον το περιθώριο του λάθους"

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ