ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Ρεπόρτερ τρελάθηκε και ούρλιαζε ασταμάτητα από τη χαρά του

Μαροκινός ρεπόρτερ τρελάθηκε και ούρλιαζε από τη χαρά του
Μαροκινός ρεπόρτερ τρελάθηκε και ούρλιαζε από τη χαρά του PRINT SCREEN

Το Μαρόκο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ και ένας Μαροκινός ρεπόρτερ που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά τρελάθηκε από τη χαρά του κι άρχιζε να ουρλιάζει.

Το Μαρόκο κι η Ισπανία έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, αφού τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα τις χάριζε την πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ.

Ο Γιασίν Μπόνο έπιασε δύο εκτελέσεις και έτσι, το Μαρόκο επικράτησε 3-0 της ομάδας του Λουίς Ενρίκε, παίρνοντας ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Ένας Μαροκινός ρεπόρτερ που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και το τελευταίο σφύριγμα τον βρήκε να ουρλιάζει από τη χαρά του ασταμάτητα, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ