ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Κουρτουά για το επεισόδιο στα αποδυτήρια: "Αν πιάσουμε αυτόν που το διέρρευσε θα είναι η τελευταία του μέρα στην εθνική"

Ο Τιμπό Κουρτουά πανηγυρίζει το πέναλτι που έπιασε στο Βέλγιο - Καναδάς
Ο Τιμπό Κουρτουά πανηγυρίζει το πέναλτι που έπιασε στο Βέλγιο - Καναδάς © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά σχολίασε τα όσα διέρρευσαν για το περιστατικό στα αποδυτήρια του Βελγίου, τονίζοντας πως αν μάθουν ποιος ήταν εκείνος που "άνοιξε το στόμα του" τότε αυτή θα είναι και η τελευταία του ημέρα στην εθνική ομάδα.

Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν τρεις παίκτες του Βελγίου μετά την ήττα από το Μαρόκο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για βαρύ κλίμα στην ομάδα πριν από τον "τελικό" με την Κροατία.

Στο περιστατικό φαίνεται πως εμπλέκονται οι Γιαν Βερτόγκεν, Κέβιν ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ, που φέρονται να είχαν φραστικό επεισόδιο και μάλιστα λίγο έλειψε και να πιαστούν στα χέρια, με τον Ρομέλου Λουκάκου να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει.

Ο Τιμπό Κουρτουά σχολίασε τα όσα ακούγονται και γράφονται, λέγοντας στον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση για το περιστατικό:

"Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις. Δεν είναι πάντα οι παίκτες που βγάζουν τα πράγματα προς τα έξω. Δεν χρειάζεται να μάθουμε ποιος το διέρρευσε. Αν τον πιάσουμε θα είναι η τελευταία του μέρα στην εθνική ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ.

Παράλληλα, στάθηκε και στα σχόλια για τη "γερασμένη" εθνική Βελγίου, που έκανε ο Ντε Μπρόινε και στη συνέχεια ο Βερτόγκεν, που μίλησε για γερασμένη επίθεση:

"Δεν είναι θέμα ηλικίας. Στη Ρεάλ έχουμε τον Μπενζεμά και τον Μόντριτς. Είναι πολύ εύκολο να το δικαιολογήσεις".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ