MUNDIAL FACTS

Μουντιάλ 2022, Κόστα Ρίκα - Γερμανία: Ο Μίλερ ψάχνει το γκολ σε Παγκόσμιο μετά από έξι παιχνίδια

Ο Τόμας Μίλερ
Ο Τόμας Μίλερ @ 2022 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Η Κόστα Ρίκα και η Γερμανία αναμετρώνται με φόντο την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δείτε χρήσιμα στοιχεία για το παιχνίδι με τη βοήθεια της Opta.

Η Κόστα Ρίκα και η Γερμανία (21.00, antenna.gr, ANT1+ και LIVE SPORT24) διασταυρώνουν τα ξίφη τους σ' ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε χρήσιμα facts για το παιχνίδι.

Η Γερμανία έχει έξι νίκες σε οκτώ αγώνες απέναντι σε ομάδες από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική, με τη μοναδική της ήττα να είναι αυτή από το Μεξικό στο Μουντιάλ του 2018.

Η Κόστα Ρίκα έχει μία νίκη σε 11 αγώνες Μουντιάλ απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες (πέντε ισοπαλίες, πέντε ήττες), το 1-0 επί της Ιταλίας στον όμιλο του 2014.

Μουντιάλ 2022, Κόστα Ρίκα - Γερμανία: Ο Μίλερ ψάχνει το γκολ σε Παγκόσμιο μετά από έξι παιχνίδια

Η Κόστα Ρίκα θέλει να νικήσει σε δεύτερο σερί αγώνα Μουντιάλ για δεύτερη φορά μετά τις νίκες απέναντι σε Ουρογουάη και Ιταλία το 2014.

Η Γερμανία είχε 35.9% κατοχή απέναντι στην Ισπανία, το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία της σε Μουντιάλ από το 1966, όταν και έχει τα δεδομένα η Opta.

Με το 1-1 απέναντι στην ισπανία, οι Γερμανοί έμειναν χωρίς νίκη στα δύο πρώτα ματς ομίλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Μουντιάλ.

Κόστα Ρίκα - Γερμανία στη Stoiximan με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Bet Builder!

Αν η Γερμανία δεν νικήσει την Κόστα Ρίκα, ο Φλικ θα γίνει ο μοναδικός προπονητής της Γερμανίας που δεν έκανε νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια του σε Μουντιάλ.

Από τις ομάδες του 5ου ομίλου, η Κόστα Ρίκα έχει τα λιγότερα γκολ (1), τις λιγότερες τελικές (4), τα λιγότερα σουτ στον στόχο (1) και το χαμηλότερο σύνολο xGoals (0.11).

Ο Τόμας Μίλερ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία έξι παιχνίδια του σε Μουντιάλ, παρότι είχε 10 γκολ στους πρώτους 12 αγώνες του στη διοργάνωση, ενώ ακόμα δεν έχει τελική στο Κατάρ.

Μουντιάλ 2022, Κόστα Ρίκα - Γερμανία: Ο Μίλερ ψάχνει το γκολ σε Παγκόσμιο μετά από έξι παιχνίδια

Απέναντι στην Ισπανία, ο Μουσιάλα έγινε ο νεαρότερος Γερμανός με ασίστ σε αγώνα Μουντιάλ, σε ηλικία 19 χρόνων και 274 ημερών. Ο μέσος της Μπάγερν έχει φτιάξει τις περισσότερες ευκαιρίες στο Κατάρ (5).

Το γκολ του Φούλερ στη νίκη της επί της Ιαπωνίας ήταν η πρώτη τελική στην εστία για την Κόστα Ρίκα στο φετινό Μουντιάλ, μετά από 184 λεπτά.

TAGS MUNDIAL FACTS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ