ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Καντουρί: "Ιστορική η πρόκριση του Μαρόκου, γνωρίζω καλά τον Ρεγκραγκί"

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί INTIME

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την πορεία της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ και για τις μικρές προσδοκίες που είχε για δική του κλήση στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μιλώντας στο ιταλικό Sky Sports αναφέρθηκε στην επικράτηση του Μαρόκου επί της Ισπανίας και για τα επεισόδια που προκλήθηκαν από συμπατριώτες του στην διάρκεια των πανηγυρισμών για την ιστορική πρόκριση στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο μέσος του Δικεφάλου μίλησε και για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί στην Εθνική του ομάδα. "Όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ο Ρεγκραγκί (σσ: ο εκλέκτορας του Μαρόκου) ήταν βοηθός προπονητή και τον γνωρίζω πολύ. Δυστυχώς στην αρχή της φετινής σεζόν αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμών και εξαιτίας αυτών δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για κλήση μου στην Εθνική. Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική, καθώς όταν μιλούσαμε για την Εθνική Μαρόκου, όλοι θυμόμασταν το 1986 όταν και έφτασε στους «16». Τώρα η ομάδα πέτυχε κάτι πιο όμορφο φτάνοντας στα προημιτελικά.

Είναι λογικό να υπάρχουν πανηγυρισμοί, όμως δημιουργήθηκαν επεισόδια στη διάρκεια των πανηγυρισμών. Και στη νίκη επί του Βελγίου υπήρξαν επεισόδια στις Βρυξέλες όπου μεγάλωσα. Στο Μαρόκο δεν έγινε τίποτα και όλοι πανηγύρισαν όπως έπρεπε. Στην Ευρώπη κάποιοι βρήκαν τρόπο να χαλάσουν το πάρτι" είπε μέσος του Δικεφάλου που ξεχώρισε ως πλέον σημαντικούς για την Εθνική του ομάδα τον Χακίμι, τον Άμραμπατ και τους δυο κεντρικούς αμυντικούς (Αγκουέρντ και Σαΐς).

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ