MUNDIAL FACTS

Μουντιάλ 2022, Καναδάς - Μαρόκο: Οι Μαροκίνοι θέλουν την πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία

Ο Γιαμπρανέ πανηγυρίζει με τον Σαμπιρί το τέρμα που πέτυχε ο δεύτερος κόντρα στο Βέλγιο
Ο Γιαμπρανέ πανηγυρίζει με τον Σαμπιρί το τέρμα που πέτυχε ο δεύτερος κόντρα στο Βέλγιο 2022 FRANK AUGSTEIN / AP PHOTO

Το Μαρόκο θέλει τη νίκη για να περάσει στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ κόντρα στον Καναδά (01/12, 17:00, antenna.gr, ANT1+ και LIVE SPORT24) που θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στον θεσμό. Δείτε ορισμένα στοιχεία της αναμέτρησης.

Το Μαρόκο καίγεται για βαθμούς για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ 2022, κόντρα στον Καναδά (01/12, 17:00, antenna.gr, ANT1+ και LIVE SPORT24) που έχει αποκλειστεί από τη δεύτερη αγωνιστική και ουσιαστικά θέλει σε αυτό το ματς να πετύχει την πρώτη του νίκη.

Ας δούμε μερικά χρήσιμα facts για τη συγκεκριμένη μονομαχία με τη βοήθεια της Opta.

Το Μαρόκο δεν έχει χάσει ποτέ από τον Καναδά στις τρεις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις (δύο νίκες, μια ισπαλία).

Μουντιάλ 2022, Καναδάς - Μαρόκο: Οι Μαροκίνοι θέλουν την πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία
SPORT24

Το Μαρόκο έχει χάσει και τις τέσσερις φορές που έχει αντιμετωπίσει μη-ευρωπαϊκή ομάδα σε Μουντιάλ, με ήττες από το Περού, την Σαουδική Αραβία, τη Βραζιλία και το Ιράν.

Ο Καναδάς έχει ήδη αποκλειστεί από το Μουντιάλ και πλέον έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς στην ιστορία του σε Παγκόσμια Κύπελλα. Μόνο το Ελ Σαλβαδόρ έχει περισσότερα παιχνίδια (6) μόνο με ήττες.

Απέναντι στο Βέλγιο, το Μαρόκο πέτυχε την τρίτη νίκη του σε Μουντιάλ, στο 18ο αγώνα στην ιστορία του στον θεσμό (έξι ισοπαλίες, εννιά ήττες. Και οι δύο προηγούμενες νίκες των Μαροκινών είχαν έρθει απέναντι σε ομάδες από την Ευρώπη, την Πορτογαλία το 1986 και το Σκωτία 1998.

Το Μαρόκο στοχεύει στην πρόκριση στα νοκ-άουτ για δεύτερη φορά στην ιστορία μετά το 1986.

Καναδάς - Μαρόκο στη Stoiximan με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Bet Builder!

Ο Καναδάς έχει μηδέν βαθμούς, παρά το γεγονός ότι έχει 30 τελικές, 11 περισσότερες από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, όμως μόνο πέντε από αυτές έχουν βρει την εστία.

Το Μαρόκο έχει κρατήσει το μηδέν σε έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια του σε ολες τις διοργανώσεις και μετράει 622 λεπτά από την τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ.

Αν το Μαρόκο κρατήσει το μηδέν απέναντι στον Καναδά, θα γίνει η πρώτη αφρικανική ομάδα στην ιστορία που δεν δέχεται γκολ στα τρία ματς του ομίλου.

Μουντιάλ 2022, Καναδάς - Μαρόκο: Οι Μαροκίνοι θέλουν την πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία
SPORT24


Το Μαρόκο έχει κάνει 41 απομακρύνσεις από την περιοχή του, τις περισσότερες από τις ομάδες του ομίλου. Ο Ρομέν Σαΐς έχει 15 απομακρύνσεις, με 11 από αυτές στη νίκη επί του Βελγίου.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έχει βάλει το μοναδικό γκολ του Καναδά στο Μουντιάλ, έχει φτιάξει τις περισσότερες ευκαιρίες (5) και έχει κουβαλήσει την μπάλα 473 μέτρα.

TAGS MUNDIAL FACTS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ