ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Κακά: "Στην Βραζιλία, ο Ρονάλντο είναι απλά ένας χοντρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο"

Μουντιάλ 2022, Κακά: "Στην Βραζιλία, ο Ρονάλντο είναι απλά ένας χοντρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο"
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Κακά δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως πολλοί Βραζιλιάνοι δεν στηρίζουν την εθνική τους ομάδα, τονίζοντας πως οι Νεϊμάρ και Ρονάλντο δεν έχουν την αγάπη που θα έπρεπε να απολαμβάνουν από τους συμπατριώτες τους για τα όσα έχουν πετύχει.

Η εθνική Βραζιλίας μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού με την Κροατία με φόντο τα ημιτελικά του Μουντιάλ, με τον Κακά ωστόσο να ταράζει τα ήρεμα λιμνάζοντα ύδατα κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Αυτές έγιναν στο πλαίσιο παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του Bein Sports από την Αγγλία, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο μέσο να υποστηρίζει πως οι Βραζιλιάνοι δεν συμπεριφέρονται στα ποδοσφαιρικά είδωλα της χώρας με τον τρόπο που τους αρμόζει , φέρνοντας ως παραδείγματα τους Νεϊμάρ και Ρονάλντο.

"Είναι παράξενο που το λέω, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την εθνική τους ομάδα. Συμβαίνει μερικές φορές. Εάν δεις τον Ρονάλντο να περπατάει στην Αγγλία θα πεις "ουάου", υπάρχει κάτι διαφορετικό εδώ.

Στην Βραζιλία είναι απλά ένας χονδρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο", τόνισε ο Κακά, για να προσθέσει: "Αυτή τη στιγμή πολλά άτομα στην Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ αλλά με αρνητικό τρόπο".

Όταν δε ο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ρίτσαρντ Κις, απόρησε με τη συμπεριφορά των Βραζιλιάνων προς τον Ρονάλντο ("Περίμενε λίγο, ο Ρονάλντο δεν απολαμβάνει την ίδια εκτίμηση από τους Βραζιλιάνους σε σύγκριση με εμάς;", είπε μεταξύ άλλων), η απάντηση του Κακά ήταν η ακόλουθη:

"Υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι που αγαπούν τον Ρονάλντο. Εγώ τον αγαπώ, όμως ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στην Βραζιλία είναι διαφορετικός από αυτόν με τον οποίο τον σέβονται στο εξωτερικό.

Βλέπω ότι εκτός Βραζιλίας υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός προς τον Ρονάλντο απ'ότι εντός των συνόρων".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ