ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Ο "θόρυβος" της Σαουδικής Αραβίας και το παγωμένο βλέμμα του Λιονέλ Μέσι

Μουντιάλ 2022: Ο "θόρυβος" της Σαουδικής Αραβίας και το παγωμένο βλέμμα του Λιονέλ Μέσι
© 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Η νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής είναι το αποτέλεσμα που έχει προκαλέσει τον μεγαλύτερο θόρυβο ως τώρα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η εικόνα στις εξέδρες μετά το τέλος του αγώνα καταδείκνυε τη διαφορά ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Από τη μία οι φίλοι της Αργεντινής που δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν, από την άλλη εκείνοι της Σαουδικής Αραβίας που καλούνταν να διαχειριστούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Όπως και να έχει, η ουσία δεν αλλάζει. Η Σαουδική Αραβία έκανε τον μεγαλύτερο θόρυβο από κάθε άλλη ομάδα ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, απέκτησε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ και, παράλληλα, υποχρέωσε την Αργεντινή να δει ως τελικούς (sic) τους αγώνες που ακολουθούν με την Πολωνία και το Μεξικό.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Η αντίθεση στα συναισθήματα των φίλων των δύο ομάδων ήταν τόσο έντονη, που δεν χρειάζονται λέξεις για να την περιγράψουν. Το αυτό ισχύει φυσικά για τον τρόπο που υποδέχθηκε ο Λιονέλ Μέσι την κατάσταση, που διαμορφώθηκε για την "αλμπισελέστε".

Εν αντιθέσει με την Αργεντινή όμως, η Γαλλία έπραξε τα δέοντα απέναντι στην Αυστραλία. Κι έτσι έκανε τους φίλους των "boomers" να σωπάσουν για τα καλά, από νωρίς. Βλέπετε, οι φίλοι της Αυστραλίας ήταν πολύ πιο εκδηλωτικοί και ορεξάτοι πριν από την έναρξη του αγώνα, το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου. Στο τέλος της βραδιάς όμως, κατά την αναχώρησή τους, δεν ακουγόταν το παραμικρό. Η απογοήτευση βλέπετε...

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ