MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022: Η Γερμανία την πάτησε πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ
Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ @ 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Η Γερμανία βίωσε ένα "deja vu" κόντρα στην Ιαπωνία, καθώς η ήττα της από τους "μπλε σαμουράι" έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με την ήττα από το Νότια Κορέα στο Μουντιάλ 2018.

Η Γερμανία σκόνταψε για δεύτερη διαδοχική πρεμιέρα της σε Μουντιάλ, καθώς ηττήθηκε από την Ιαπωνία 2-1. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ έφτιαξε πάμπολλες ευκαιρίες, αλλά βρήκε δίχτυα μόνο από το σημείο του πέναλτι, με τον Γκιντογκάν στο 33'.

Η σπατάλη των ευκαιριών έδωσε τη δυνατότητα στην Ιαπωνία να μείνει στο ματς και τελικά να πάρει τη νίκη αξιοποιώντας τις δικές της στιγμές. Παράλληλα κατάφερε να κερδίσει τους Γερμανούς με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, αν και προηγούταν στο πρώτο 45λεπτο. Αυτό είχε να συμβεί από το Μουντιάλ 1978, όταν η Αυστρία νίκησε τη Γερμανία 3-2.

Μουντιάλ 2022: Η Γερμανία την πάτησε πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Η Ιαπωνία είχε 26.2% κατοχή κόντρα στους Γερμανούς και παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τη φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Μουντιάλ 2022: Η Γερμανία την πάτησε πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Μόνο άλλη μία έχει χάσει ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο από αντίπαλο που είχε τόσο λίγο την μπάλα. Κι αυτή ήταν πάλι η Γερμανία, όταν ηττήθηκε 2-0 από τη Νότια Κορέα: τότε οι αντίπαλος της Γερμανίας είχε 26%, σήμερα η Ιαπωνία είχε 26.2%.

Φυσικά το διακύβευμα αυτού του αγώνα δεν είναι το ίδιο σε σχέση με της Νότιας Κορέας. Τότε η Γερμανία έμεινε εκτός από τη φάση των νοκ-άουτ, ενώ τώρα ομάδα του Χάνσι Φλικ θα έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τα ψεγάδια της και να αποφύγει δεύτερο διαδοχικό αποκλεισμό από όμιλο σε Μουντιάλ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ