ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γουόκερ για Εμπαπέ: "Δεν θα του στρώσω κόκκινο χαλί για να σκοράρει"

Μουντιάλ 2022, Γουόκερ για Εμπαπέ: "Δεν θα του στρώσω κόκκινο χαλί για να σκοράρει"
@2022 ABBIE PARR/AP IMAGES

Ο Κάιλ Γουόκερ θα έχει την... επικίνδυνη αποστολή να περιορίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στον νοκ-άουτ προημιτελικό της Αγγλίας με την Γαλλία, με τον μπακ της Σίτι να υπόσχεται πως θα κάνει όσο το δυνατόν δυσκολότερη τη ζωή του φορ της Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι μέχρι στιγμής ο απόλυτος επιθετικός του Μουντιάλ στο Κατάρ έχοντας πέντε γκολ, με τελευταίο θύμα του να είναι η Πολωνία, την οποία και έριξε στο καναβάτσο με τα δύο εκπληκτικά τέρματα που πέτυχε για την Γαλλία απέναντί της στη φάση των 16.

Τώρα, στο δρόμο των παγκόσμιων πρωταθλητών προς τα ημιτελικά στέκεται η Αγγλία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να ελπίζει πως ο αμυντικός εξολοθρευτής που λέγεται "Κάιλ Γουόκερ" θα μπορέσει να μείνει όρθιος απέναντι στον Γάλλο οδοστρωτήρα στο τεράστιο ραντεβού των δύο εθνικών ομάδων το ερχόμενο Σάββατο (10/12).

Τι γνώμη έχει όμως ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι για το κρας-τεστ απέναντι στον "πολύ" Εμπαπέ; "Το παιχνίδι δεν είναι Αγγλία κόντρα στον Εμπαπέ αλλά Αγγλία κόντρα σε Γαλλία.

Ο Κάιλ Γουόκερ σε συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της Αγγλίας με την Γαλλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ | 7 Δεκεμβρίου 2022
Ο Κάιλ Γουόκερ σε συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της Αγγλίας με την Γαλλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ | 7 Δεκεμβρίου 2022 @2022 ABBIE PARR/AP IMAGES

Θα τον σεβαστούμε αλλά δεν πρόκειται να του στρώσω κόκκινο χαλί για να σκοράρει. Το ματς είναι do or die αφού αν χάσουμε, θα πάμε σπίτι μας", τόνισε ο Γουόκερ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (7/12), για να προσθέσει:

"Κατανοώ τι χρειάζεται να κάνω και αυτό είναι να σταματήσω τον Εμπαπέ. Ενδεχομένως είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Έχω βρεθεί απέναντι σε σπουδαίους παίκτες στο παρελθόν, οπότε θα δω το ματς ως ένα ακόμα παιχνίδι. Θα του δείξω τον απαιτούμενο σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό επειδή αυτή είναι η Αγγλία.

Μία ομάδα δεν αποτελείται από έναν μόνο παίκτη. Δεν είναι τένις, δεν είναι ατομικό το άθλημα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ