ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Αβέβαιο το μέλλον του Φλικ, υποψήφιος ο Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λέστερ
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λέστερ 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από το Μουντιάλ έχει φέρει τα πάνω - κάτω στην DFB και το μέλλον του Φλικ στον πάγκο δεν είναι καθόλου σίγουρο. Υποψήφιος για τη θέση ο Τούχελ.

Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από τη φάση των ομίλων για δεύτερο σερί Μουντιάλ έχει πέσει βαρύς στη Μάνσαφτ. Οι εξελίξεις στο γερμανικό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες, με τον διευθυντή των εθνικών ομάδων, Όλιβερ Μπίρχοφ, να αποτελεί παρελθόν.

Επίσης, το μέλλον του Χάνσι Φλικ στη θέση του προπονητή δεν είναι καθόλου σίγουρο. Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος εκτιμούσε τον Μπίρχοφ, θα λάβει μέρος στο μίτινγκ αποφάσεων της DFB. Αν δεν μείνει ικανοποιημένος από την επιλογή του διευθυντή ενδέχεται να αποχωρήσει.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, υποψήφιος για τη θέση του manager των εθνικών ομάδων μεταξύ άλλων είναι ο Ματίας Ζάμερ, ένα πρόσωπο που έχει περίπλοκες σχέσεις με τον Φλικ. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Μάλιστα, η Kicker και η Sport Bild συζητούν ήδη για τον επόμενο αντικαταστάτη του Φλικ σε περίπτωση που αποχωρήσει. Συμφωνούν πως ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Οι εξελίξεις στην DFB τις επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ