ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Η επική αντίδραση του Ντεμπελέ όταν έμαθε για την ήττα της Γερμανίας

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Η επική αντίδραση του Ντεμπελέ όταν έμαθε για την ήττα της Γερμανίας
PRINT SCREEN

Η έκπληξη στο σαστισμένο βλέμμα του Ουσμάν Ντεμπελέ ή αλλιώς "όταν σου λένε πως η Γερμανία έχασε από την Ιαπωνία".

Η ήττα της Γερμανίας από την Ιαπωνία αποτέλεσε τη δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ 2022, μετά το φιάσκο της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία.

Την είδηση της ήττας των Γερμανών, δύσκολα μπορούσε κάποιος να πιστέψει, ειδικά αν δεν παρακολούθησε την αναμέτρηση, όπως στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα την ώρα της συνέντευξης Τύπου για το ματς της εθνικής Γαλλίας με την Αυστραλία.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις εκπλήξεις στη διοργάνωσης από τα πρώτα της κιόλας παιχνίδια, φέρνοντας ως παράδειγμα το ματς που είχε προηγηθεί, ο Γάλλος γούρλωσε τα μάτια του, με την επική αντίδρασή του να μαρτυρά και την έκπληξή του για το αποτέλεσμα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ