ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Εμπαπέ και Γκριεζμάν έπιασαν τον Ζιντάν σε γκολ και ασίστ αντίστοιχα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Αντουάν Γκριεζμάν σε ματς της Γαλλίας στο Μουντιάλ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Αντουάν Γκριεζμάν σε ματς της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 THANASSIS STAVRAKIS / AP PHOTO

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Αντουάν Γκριεζμάν συνεργάστηκαν στο δεύτερο γκολ των Γάλλων κόντρα στη Δανία και αμφότεροι έπιασαν τον Ζινεντίν Ζιντάν σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες.

Η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Δανίας και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Την ίδια ώρα δύο από τα αστέρια των μπλε έπιασαν ένα θρύλο του ποδοσφαίρου σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες.

Εμπαπέ και Γκριεζμάν συνεργάστηκαν στο δεύτερο γκολ των Γάλλων κόντρα στη Δανία και ο μεν πρώτος με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 31 με την Εθνική Γαλλίας όσα έχει και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ με την ασίστ που του έδωσε ο Γκριεζμάν έφτασε τις 26 ασίστ ακριβώς όσες έχει και ο θρυλικός "Ζιζού".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ