ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Μπενζεμά, ανησυχία στους μπλε

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Μπενζεμά, ανησυχία στους μπλε
@2022 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πρώτη του προπόνηση με την εθνική Γαλλίας στο Κατάρ, με τον φορ της Ρεάλ να αποχωρεί τραυματίας και να δημιουργεί προβληματισμό στους φίλους των μπλε ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ.

Το μεγαλύτερο όπλο που έχει στην κατοχή της η εθνική Γαλλίας στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της από το 2018 και να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ με δύο διαδοχικούς τίτλους μετά από την Βραζιλία το 1962, είναι δίχως αμφιβολία το εκρηκτικό επιθετικό δίδυμο που συνθέτουν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το προπονητικό επιτελείο των μπλε είναι σε αναμμένα κάρβουνα και ο λόγος έχει να κάνει με την αγωνιστική ανετοιμότητα του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (19/11), πρώτη για την εθνική Γαλλίας στο Κατάρ, όμως δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει και αποχώρησε τραυματίας, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ένας τραυματισμός τον οποίο κουβαλούσε, επιδεινώθηκε.

Με δεδομένο μάλιστα πως ο τραυματισμός του είναι μυϊκού χαρακτήρα, υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Equipe".

Υπενθυμίζεται πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει ούτε την προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ επί γαλλικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για το Κατάρ, με τους ανθρώπους των μπλε να αναφέρουν τότε πως ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί για 15 λεπτά μόνο και έπειτα να σταματήσει.

Παρηγοριά για τους φίλους των μπλε μετά από το "μούδιασμα" με τον Μπενζεμά δεν μπορεί να είναι άλλη από την είδηση πως ο Ραφαέλ Βαράν έβγαλε όλη την προπόνηση, δείχνοντας πως είναι σε καλό δρόμο για να συμμετέχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας μετά από τον τραυματισμό του σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τέλη Οκτωβρίου.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ