ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην εθνική ο Μπενζεμά αν αναλάβει ο Ζιντάν

Ο Καρίμ Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά @ 2022 LAURENT CIPRIANI / AP IMAGES

Η γαλλική ιστοσελίδα "footmercato" αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Καρίμ Μπενζεμά στον πάγκο της Γαλλίας, αν ο Ζιντάν αντικαταστήσει τον Ντεσάμπ στον πάγκο των μπλε.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε ότι σταματάει από την εθνική Γαλλίας, μια ημέρα μετά από την ήττα από τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022. Ένα τουρνουά στο οποίο δεν συμμετείχε ο ίδιος λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Η πορεία του Γάλλου επιθετικού στους "μπλε" πέρασε από χίλια κύματα. Έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της υπόθεσης με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ υπήρξε και ένα μίνι σίριαλ για το αν θα επιστρέψει στο Κατάρ, έστω και στον τελικό.

Η γαλλική ιστοσελίδα "foot mercato" έριξε τη βόμβα για το μέλλον του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας, καθώς επισημαίνει ότι η πιθανή έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας ενδέχεται να αντιστρέψει την κατάσταση και να του "αλλάξει άποψη".

Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μέλλον στον πάγκο των "μπλε" θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ