ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Φόντε για Ρονάλντο: "Όταν δεν είναι στο χορτάρι, η Πορτογαλία παίζει περισσότερο ως ομάδα"

Μουντιάλ 2022, Φόντε για Ρονάλντο: "Όταν δεν είναι στο χορτάρι, η Πορτογαλία παίζει περισσότερο ως ομάδα"
@2022 JOAO MATOS/AP IMAGES

Ο Γκονσάλο Ράμος πήρε τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση της Πορτογαλίας και "πετούσε φωτιές" κόντρα στην Ελβετία, με τον διεθνή μπακ Ζοσέ Φόντε να υποστηρίζει πως οι Ίβηρες παίζουν περισσότερο ως ομάδα με τον CR7 στον πάγκο.

Ο Ζοζέ Φόντε δεν βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ αφού δεν μπόρεσε να βρεθεί μέσα στις τελικές επιλογές του Φερνάντο Σάντος (ήταν στην αρχική λίστα), ωστόσο η εμπειρία του είναι τεράστια (η τελευταία συμμετοχή του ήταν στο ματς κόντρα στην Τουρκία στα playoffs του Μαρτίου) και η γνώμη του ιδιαιτέρως βαρύνουσα.

Με αυτό το σκεπτικό, ο 38χρονος στόπερ φιλοξενήθηκε σε podcast στην πατρίδα του για να καταθέσει την άποψή του για τη μέχρι τώρα παρουσία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, με τον ίδιο να δηλώνει ευθαρσώς πως είναι προτιμότερο να έχει τον Ρονάλντο στον πάγκο για να την βοηθάει μπαίνοντας ως αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η Πορτογαλία έχει την ποιότητα να το κάνει αυτό σε κάθε ματς όμως πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, και μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο ο Ρονάλντο κάνει τους παίκτες να παίζουν αυτόματα και ασυναίσθητα για εκείνον και να του δίνουν πάντα τη μπάλα.

Όταν δεν είναι στο χορτάρι, η Πορτογαλία παίζει περισσότερο ως ομάδα και αυτό φάνηκε απέναντι στην Ελβετία. Έπαιξαν με ρευστότητα, δεν υπήρχε κάποιο σταθερό σημείο αναφοράς, όλοι βοηθούσαν και ήταν ένα όμορφο θέαμα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Φόντε, για να αναφερθεί κατόπιν και στον Γκονσάλο Ράμος:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είχαμε επιτυχίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πολύ επιδραστικός. Ο Γκονσάλο Ράμος έρχεται να μας προτείνει κάτι διαφορετικό και είχε μία τέλεια βραδιά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για εκείνον.

Δεν μπορείς να διδάξεις έναν θρύλο όπως ο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο θα είναι πάντα Ρονάλντο και για την Πορτογαλία είναι ακόμα καλύτερο να έχει έναν παίκτη όπως εκείνον να έρχεται από τον πάγκο. Είναι ένα ακόμα πρόβλημα για τους αντιπάλους.

Ο Φερνάντο Σάντος έφερε μία πολύ ισχυρή νοοτροπία στην εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο τίτλος που μας λείπει. Ας σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας και ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί αυτό".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ