ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ενρίκε: "Ήταν πέντε λεπτά τρέλας, αν οι Ιάπωνες ήθελαν και τρίτο γκολ θα μας το είχαν βάλει"

Μουντιάλ 2022, Ενρίκε: "Ήταν πέντε λεπτά τρέλας, αν οι Ιάπωνες ήθελαν και τρίτο γκολ θα μας το είχαν βάλει"
@2022 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Η πρόκριση της Ισπανίας στους 16 του Μουντιάλ δεν ήταν αρκετή για να κρύψει την απογοήτευση του Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα από την Ιαπωνία, κάνοντας λόγο για πέντε λεπτά τρέλας όπου θα μπορούσε να είχε δεχτεί και τρίτο γκολ η φούρια ρόχα.

Η Ισπανία πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου όμως ο Λουίς Ενρίκε δεν έκρυψε τη στενοχώρια του στο φινάλε του αγώνα με την Ιαπωνία, που βρήκε την φούρια ρόχα να γνωρίζει την ήττα με 2-1 πέφτοντας θύμα ανατροπής

"Δεν είμαι ικανοποιημένος επειδή μέσα σε πέντε λεπτά δεχτήκαμε δύο γκολ. Εάν είχαν ανάγκη να βάλουν τρία γκολ, θα τα είχαν βάλει. Ήμασταν πολύ μακριά από αυτό που ήθελα", τόνισε ο προπονητής της Ισπανίας, για να συμπληρώσει:

"Η Ιαπωνία πέρασε ως πρώτη και το άξιζε. Με ενοχλεί αυτό επειδή ήθελα να παίρναμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα αναλύσουμε το ματς αλλά θα πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά.

Για να είμαι ειλικρινής, απόψε δεν έχω κάτι για να πανηγυρίσω".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ