ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Ένα γήπεδο μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουντιάλ 2022: Ένα γήπεδο μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
© 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Το Lusail Stadium ήταν αδύνατο να γεμίσει υπό φυσιολογικές συνθήκες για το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη. Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο αρκούσε όμως για να δώσει χρώμα σε ένα επιβλητικό γήπεδο.

Η κίνηση των διοργανωτών να δώσουν (sic) στο Lusail Stadium τρεις αγώνες του Νεϊμάρ, του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο πολύ νωρίς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απέδωσε άμεσα καρπούς. Το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας κατακλύστηκε από φίλους τριών εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη, με τη γεύση που άφησε το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη να είναι πολύ έντονη.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Κακά τα ψέματα, το Lusail Stadium δεν θα μπορούσε να γεμίσει υπό φυσιολογικές συνθήκες, για έναν τέτοιο αγώνα της φάσης των ομίλων. Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο αρκούσε όμως για να αποτελέσει την αφορμή να συρρεύσουν κατά χιλιάδες οι φίλοι του ποδοσφαίρου προκειμένου να απολαύσουν την ποδοσφαιρική παράστασή του. Η εικόνα στις εξέδρες με χιλιάδες παιδιά, που φορούσαν τη φανέλα του CR7 αρκούσε για να περιγράψει την κατάσταση.

Αυτό το γεγονός ήταν ακόμη πιο έντονο κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, δεδομένου πως είχαν την αφορμή να πανηγυρίσουν και να μιμηθούν τον περίφημο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την ίδια ώρα, η Ουρουγουάη είχε πολύ μικρότερη υποστήριξη, αλλά ήταν τόσο αγνή και όμορφη που μαγνήτισε τα βλέμματα. Αυτό που έβλεπες ήταν κατά βάση οικογένειες να έχουν ταξιδέψει μέχρι την Ντόχα για να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Ανεξαρτήτως ηλικίας μάλιστα.

Η εικόνα μιας μητέρας να ταΐζει φρουτόκρεμα το παιδί της κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου εξηγεί πολλά. Μαζί, ήταν ό,τι πιο αγνό και όμορφο είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου στο Lusail Stadium.

Ένα γήπεδο που το πιθανότερο είναι πως θα ξαναφιλοξενήσει έναν εκ των Νεϊμάρ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ή και δύο.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ