ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Εκουαδόρ: Κανονικά ο Βαλένσια με Σενεγάλη, έτοιμος να γράψει ιστορία στο Μουντιάλ

Ο Βαλένσια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Εκουαδόρ - Ολλανδία | 25 Νοεμβρίου 2022
Ο Βαλένσια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Εκουαδόρ - Ολλανδία | 25 Νοεμβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Αλφάρο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Ένερ Βαλένσια στο ματς με τη Σενεγάλη, δηλώνοντας ότι ότι αν δεν είναι βασικός θα μπει σίγουρα ως αλλαγή.

Ο Ένερ Βαλένσια είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Εκουαδόρ, καθώς έχει σκοράρει και τα τρία γκολ της ομάδας του, χαρίζοντας τη νίκη απέναντι στο Κατάρ και την ισοπαλία με την Ολλανδία.

Ο 33χρονος αποχώρησε με φορείο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους "οράνιε", καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Η ανησυχία για τον τραυματισμό του ήταν μεγάλη, ωστόσο τα νέα είναι ενθαρρυντικά, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Αλφάρο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο Βαλένσια έχει υποστεί διάστρεμμα στο γόνατο, όμως είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στον "τελικό" με τη Σενεγάλη (17:00, live από το SPORT24 και ΑΝΤ1), αν όχι βασικός ως αλλαγή.

Έτσι, ο Βαλένσια είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στο Μουντιάλ 2022, αφού αν σκοράρει απέναντι στους πρωταθλητές Αφρικής θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσής που θα έχει πετύχει επτά σερί γκολ της ομάδας του σε Μουντιάλ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ