ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Αυτή ήταν μόνο η αρχή...

Μουντιάλ 2022: Αυτή ήταν μόνο η αρχή...
© 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Αν λάβουμε υπ' όψιν το μέγεθος της αγωνίας στη φάση των ομίλων, τότε αυτό που έρχεται στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ είναι πολύ πιθανό να μην έχει προηγούμενο.

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ήταν, επί της ουσίας, γεμάτη από νοκ άουτ. Γιατί αν δει κανείς τι κυνηγούσαν οι περισσότερες ομάδες και πόσο πάλεψαν για τη νίκη, θα αντιληφθεί πως τα... ζόρια ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Η Ιαπωνία, το Μαρόκο και η Νότια Κορέα είναι ενδεχομένως οι ομάδες που έλαμψαν περισσότερο από τις υπόλοιπες στη διάρκεια της τρίτης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα, η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ουρουγουάη μετατράπηκαν σε θύματα, αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση.

Ο τρόπος, εν γένει, με τον οποίο κύλησαν τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες στην Ντόχα γέμισε τους πάντες με έντονα συναισθήματα. Άλλοτε χαράς και άλλοτε λύπης. Οι εικόνες που αντικρίζαμε ήταν χαρακτηριστικές.

Από το ατελείωτο πάρτι των φίλων της Αργεντινής, στο βουβό κλάμα εκείνων της Ιαπωνίας. Κι από το χαμένο βλέμμα των φίλων του Βελγίου στην απόλυτη έκσταση εκείνων της Νοτίου Κορέας. Απ όλα είχε δηλαδή ο συναισθηματικός μπαξές.

Η Ντόχα εξελίχθηκε σε τόπο μαρτυρίου, αλλά και συναισθηματικής απογείωσης για πάρα πολύ κόσμο μέσα σε μερικές ημέρες. Το βέβαιο είναι πως, είτε για καλό είτε για κακό, άπαντες θα θυμούνται αυτή τη διοργάνωση για χρόνια. Κι ακόμη δεν μπήκαμε στα νοκ άουτ, εκεί όπου -κατά τεκμήριο- κάθε τι γιγαντώνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ