ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Ντε Πολ φίλησε τους Μέσι και Γκόμες σε live σύνδεση με τον Αγκουέρο

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Ντε Πολ φίλησε τους Μέσι και Γκόμες σε live σύνδεση με τον Αγκουέρο
PRINT SCREEN

O Σέρχιο Αγκουέρο φιλοξένησε μέσω διαδικτυακής εκπομπής τους Λιονέλ Μέσι και Πάπου Γκόμες, με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ να παρεμβαίνει και να κλέβει την παράσταση, φιλώντας τους δύο συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής.

Η εκκίνηση της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ ήταν από εφιαλτική έως αυτοκαταστροφική με την ήττα (με ανατροπή) από την Σαουδική Αραβία όμως η συνέχεια βρήκε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να απαντούν με τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μεξικό, Πολωνία και Αυστραλία και να βρίσκονται πλέον στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία με φόντο τα ημιτελικά, με το κλίμα στο στρατόπεδο της αλμπισελέστε να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό και να αποτυπώνεται ανάγλυφα μέσω εκπομπής του Σέρχιο Αγκουέρο στο Twitch.

Σε αυτήν, ο παλαίμαχος επιθετικός της Αργεντινής (έχει πάρει μέρος στα Μουντιάλ του 2010, του 2014 και του 2018) φιλοξένησε τους Λιονέλ Μέσι και Πάπου Γκόμες, με τον "Κουν" να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πρόβλημα με την καρδιά του που τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και τους Μέσι και Γκόμες να αναφέρουν περιστατικά από την καθημερινότητά τους στο Κατάρ έχοντας απολύτως χαλαρή διάθεση.

Στην ίδια εκπομπή, ο Γκόμες παραδέχτηκε πως ο λόγος που αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του ήταν για να μοιάσει στον... Ντέιβιντ Μπέκαμ, χωρίς πάντως να το πετύχει απόλυτα ("με άλλον κομμωτή και ίσως με τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού να το πετύχαινα", είπε χαρακτηριστικά), ενώ ο Μέσι διέκοπτε τη συζήτηση για να αναφέρει μηνύματα που του έστελνε η σύντροφός του, Αντονέλα Ροκούτσο, αναφορικά με την εκπομπή.

Η στιγμή πάντως που προκάλεσε πάταγο ήταν όταν ο Πάπου Γκόμες εισέβαλε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο Μέσι και ο Γκόμες, με τον μέσο της Ατλέτικο, να φιλάει τους δύο συμπαίκτες του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ