ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Απολογία Ετό για την επίθεση στον YouTuber: "Ζητώ συγγνώμη, δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μου"

Η επίθεση του Ετό σε Αλγερινό youtuber
Η επίθεση του Ετό σε Αλγερινό youtuber PRINT SCREEN

Ο Σάμουελ Ετό απολογήθηκε δημόσια για το περιστατικό επίθεσης στον Αλγερινό YouTuber, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του με ποστ στα social media.

Σάλο προκάλεσε το VIDEO που έχει δει το φως της δημοσιότητας στο οποίο φαίνεται ο Σάμουελ Ετό να επιτίθεται με κλωτσιές σ' έναν άνδρα, που είναι Αλγερινός Youtuber.

Ο Ετό, ο οποίος κυνήγησε τον άνδρα και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ασφάλειάς του να τον σταματήσουν, τον χτύπησε.

Με ανάρτηση στα social media ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του ζητώντας συγγνώμη που έχασε τη ψυχραιμία του.

"Στις 5 Δεκεμβρίου, μετά το παιχνίδι Βραζιλία - Νότια Κορέα, είχα μία βίαιη συμπεριφορά με έναν άνθρωπο που πιθανόν είναι Αλγερινός φίλαθλος. Θα ήθελα να απολογηθώ που έχασα τη ψυχραιμία μου και αντέδρασα με έναν τρόπο που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μου. Ζητώ συγγνώμη δημόσια γι' αυτό το ατυχές συμβάν", είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

"Υπόσχομαι να συνεχίσω να αντιστέκομαι στις αδιάκοπες προκλήσεις και την καθημερινή παρενόχληση ορισμένων Αλγερινών υποστηρικτών. Είμαι στόχος προσβολών και ισχυρισμών για εξαπάτηση χωρίς καμία βάση. Κατά τη διάρκεια αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Καμερουνέζοι οπαδοί παρενοχλήθηκαν από Αλγερινούς για το ίδιο θέμα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ