ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Τι κρύβει ο viral πανηγυρισμός Χέντερσον - Μπέλιγχαμ στο πρώτο γκολ με τη Σενεγάλη

Ο Μπέλιγχαμ με τον Χέντερσον
Ο Μπέλιγχαμ με τον Χέντερσον @ 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένα αχώριστο ζευγάρι στην αποστολή της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα ο πανηγυρισμός τους στο πρώτο γκολ κόντρα στη Σενεγάλη κατέληξε να γίνει viral, προδίδοντας σε μεγάλο βαθμό τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει χτίσει μια εξαιρετική σχέση με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, κάτι που φάνηκε (και) στον πανηγυρισμό τους που έγινε viral στο πρώτο γκολ της Αγγλίας κόντρα στη Σενεγάλη, όταν ο δεύτερος μοίρασε την τελική πάσα στον πρώτο.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι αχώριστο στην αποστολή των τριών λιονταριών και περνούν αρκετό χρόνο, παρέα με τον Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ.

Ο Κόνορ Κόαντι σε πρόσφατες δηλώσεις του για τη σχέση των Χέντερσον - Μπέλιγχαμ είχε φανερώσει: "Ο Τζόρνταν προσέχει τον Τζουντ σαν να μην υπάρχει αύριο". Συμπεριφέρεται δηλαδή σαν ο μεγάλος αδερφός του νεαρού, αυτός που τον καθοδηγεί και προσπαθεί να τον προστατεύει από κάθε κακοτοπιά. Χωρίς να τον καλοπιάνει. Αντιθέτως τού βάζει τις φωνές όταν θεωρήσει πως αυτό οφείλει να κάνει ως μέντοράς του.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απολαμβάνει και εκτιμά ιδιαίτερα αυτή τη στάση του Χέντερσον. Γι' αυτό και μετά το παιχνίδι κόντρα στους Αφρικανούς έκανε ένα post στο Twitter, αποθεώνοντας τον Χέντερσον. "Δείξτε λίγο σεβασμό στο όνομά του".

Κατ' άλλη εκδοχή πάντως, η σχέση που έχουν φτιάξει δεν έχει να κάνει μόνο με την εθνική Αγγλίας. Ο Μπέλιγχαμ αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ, ωστόσο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι θα αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού.

Η Λίβερπουλ είναι μια από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 19χρονο μέσο και στη φαρέτρα της διαθέτει την προσωπική σχέση που έχει χτίσει ο Μπέλιγχαμ με τον αρχηγό των "reds", Τζόρνταν Χέντερσον.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ