ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Η Ρόμα μπορεί να είναι η έκπληξη της σεζόν"

Ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι | 23 Νοεμβρίου 2010
Ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι | 23 Νοεμβρίου 2010 @2010 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, εμφανίστηκε ανυπόμονος για την επικείμενη κόντρα των νερατζούρι με την Ρόμα στο "Μεάτσα", εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της σεζόν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έγραψε σελίδες δόξας με την Ίντερ κατακτώντας μαζί της το τρεμπλ το 2010, στη δεύτερη και τελευταία σεζόν του στους Μιλανέζους, και ένας από τους ανθρώπους που έπιναν νερό στο όνομά του εκείνη την περίοδο ήταν ο Μάσιμο Μοράτι.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει έκτοτε 12 χρόνια, η εκτίμηση και ο σεβασμός προς το πρόσωπο και την κλάση του Πορτογάλου προπονητή παραμένει μεγάλη από πλευράς Μοράτι, με τον άλλοτε πρόεδρο των νερατζούρι να εκφράζει την άποψη πως η Ρόμα του Μουρίνιο μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη στη φετινή Serie A.

"Έχω την αίσθηση πως η περυσινή απώλεια του σκουντέτο έφερε απογοήτευση στην Ίντερ. Χρειάζονται κάτι για να τους ταρακουνήσει και να τους βάλει ξανά στις ράγες.

Η Ρόμα είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση, είναι ομάδα που διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρό της και μπορεί να γίνει η έκπληξη της σεζόν", τόνισε ο Μοράτι ενόψει του Ίντερ - Ρόμα, για να προσθέσει αναφορικά με τον Μουρίνιο:

"Τα χαρακτηριστικά του είναι πάντα τα ίδια, επαγγελματισμός και εστίαση στις λεπτομέρειες. Ο Μουρίνιο έχει την φιλοδοξία να τα πάει καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά στον Ντιμπάλα, είναι σπουδαίος παίκτης και οι οπαδοί της Ίντερ θα τον ήθελαν εδώ, όμως ο σύλλογος έκανε άλλες επιλογές".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ