SERIE A

Μόντσα: Πήρε τον Σένσι και ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Ντιμπάλα, Ικάρντι ή Μπελότι

Ο Στέφανο Σένσι με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τζένοα | 21 Αυγούστου 2021
Ο Στέφανο Σένσι με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τζένοα | 21 Αυγούστου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μόντσα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Serie A και το δίδυμο Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι κάνει ό,τι μπορεί για να την ενισχύσει, με τη νεοφώτιστη να αποκτά τον Σένσι και να ονειρεύεται κάποιον εκ των Ντιμπάλα, Ικάρντι ή Μπελότι.

Το δίδυμο Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι διατήρησε την Μίλαν στην ελίτ του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για σχεδόν 30 χρόνια και πλέον επιθυμεί να συνδέσει το όνομά της και με την Μόντσα με θετικό πρόσημο.

Ήδη έχουν κάνει τους φίλους της ομάδας να πίνουν νερό στο όνομά τους αφού μπόρεσαν και την οδήγησαν στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας για πρώτη φορά σε 110 χρόνια ιστορίας ενώ αυτό το καλοκαίρι προσπαθούν να την ενισχύσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην Serie A.

Έτσι, μετά από τους Κράνιο, Ρανόκια και Καρμπόνι, η ομάδα που έχει εδώ και λίγο καιρό τον Φρανσουά Μοντεστό στις τάξεις της ως τεχνικό διευθυντή, προχώρησε το Σάββατο σε μία ακόμα προσθήκη έμπειρου παίκτη που γνωρίζει άριστα τα κατατόπια της κατηγορίας.

Αυτός είναι ο Στέφανο Σένσι, με τον 27χρονο Ιταλό μέσο να μετακομίζει στο "Μπριάντεο Στέιντιουμ", με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ, με τους ερυθρόλευκους να αποκτούν τις υπηρεσίες του για έναν χρόνο.

Σύμφωνα πάντως με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δεν προκειται να σταματήσουν εδώ οι νεοφώτιστοι, με το όνειρό τους να είναι να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αυτό μπορεί να είναι είτε ο Πάουλο Ντιμπάλα ή ο Μάουρο Ικάρντι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει πως τόσο ο Ντιμπάλα, που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους και πολιορκείται από αρκετές ομάδες, όσο και ο Ικάρντι, που εμφανίζεται να είναι ξένο σώμα στην Παρί, βρίσκονται στο στόχαστρο της Μόντσα.

Την ίδια ώρα, η "Corriere dello Sport" υπογραμμίζει πως ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Αντρέα Μπελότι που έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο, αν και για τον Ιταλό διεθνή στράικερ έχει ακουστεί ήδη πως βρίσκεται κοντά στο να "κλείσει" στην Μονακό.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ