ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοντέστο: "Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη, ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες παίκτες"

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης με τη φανέλα της Κάλιαρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Γιουβέντους
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης με τη φανέλα της Κάλιαρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Γιουβέντους Ⓒ 2020 ALESSANDRO TOCCO/ASSOCIATED PRESS

Ο Φρανσουά Μοντέστο παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό μέσο όπου παραδέχτηκε πως παρακολουθεί την περίπτωση του αριστερού μπακ της Κάλιαρι, Μπάμπη Λυκογιάννη, στο πλαίσιο της προσπάθειας μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπακού.

Στην αποκάλυψη πως ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι ένας παίκτης που παρακολουθεί από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αναζητάει Έλληνες παίκτες για να δυναμώσει το ρόστερ του προχώρησε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Γάλλος παλαίμαχος μεσοαμυντικός έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην Νότιγχαμ Φόρεστ από το 2019, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να δηλώνει χαρακτηριστικά στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radiolina":

"Είμαι στην Ελλάδα επειδή δουλεύω στον Ολυμπιακό αλλά και στην Νότιγχαμ Φόρεσδτ, επειδή είναι ίδιος ο ιδιοκτήτης. Ο Λυκογιάννης ήταν παίκτης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και έπειτα έπαιξε για 2-3 χρόνια με εμάς.

Έπαιζε ως αριστερός μέσος και έπειτα έγινε αριστερός μπακ. Τα πηγαίνει καλά στην Κάλιαρι, τον παρακολουθούμε επειδή στο μέλλον έχουμε ανάγκη από Έλληνες παίκτες και εκείνος έχει μεγαλώσει μαζί μας", σχολίασε χαρακτηριστικά για τον 27χρονο αριστερό μπακ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Μοντέστο αναφέρθηκε και στους αδερφούς Τραμόνι, Ματέο και Λισάντρου, που αγωνίζονται πλέον στην ομάδα της Σαρδηνίας, τονίζοντας ότι κάποτε επιχείρησε να τους ντύσει στα ερυθρόλευκα χωρίς επιτυχία.

"Όταν σταμάτησα, οι Τραμόνι μόλις άρχιζαν. Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα.

Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Alessandro Tocco/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ