ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνιμο κατάσκοπο στην Αργεντινή θέλει ο Ολυμπιακός

Μόνιμο κατάσκοπο στην Αργεντινή θέλει ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν σχέδιο για μόνιμο κατάσκοπο που θα μένει στην Αργεντινή και θα βρίσκει ταλέντα. Στο υπόψιν το όνομα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Νούνιες "κερνάει" μεταγραφή!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν σκοπό να ασχοληθούν σοβαρά με την ανεύρεση ταλέντων όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, κάτι που αρχίζει και παίρνει σιγά σιγά μορφή.

Ήδη οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν συνεργασία με τον Τζιοβάνι στην Βραζιλία και τώρα θέλουν έναν ακόμα δικό τους άνθρωπο στην Αργεντινή.

Με αυτόν τον τρόπο στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν "μάτια" στην αγορά της χώρας, έτσι ώστε να κλείνουν ταλέντα πριν η τιμή τους φτάσει σε όρια που δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Το όνομα του Αριέλ Ιμπαγάσα έχει ήδη ακουστεί για τη θέση, όμως πριν κρεμάσει κι επίσημα τα παπούτσια του ο έμπειρος άσος, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

"Κερνάει" ο Νούνιες

Ένα παλαιό χρέος της Ιντεπεντιέντε προς τον Ολυμπιακό το οποίο και δεν έχει εξοφληθεί, φαίνεται πως μπορεί να αποφέρει μεγάλο κέρδος.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Αργεντινής παρέδωσε μία λίστα στους ερυθρόλευκους με παίκτες που μπορούν να αποκτήσουν είτε χωρίς χρήματα, είτε με ένα μικρό ποσό. Στον Ολυμπιακό πάντως θα σκεφτούν καλά πριν δώσουν την απάντηση τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ