ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολό: "Όνειρό μου να μείνω στον Παναθηναϊκό έως το τέλος της καριέρας μου"

Ο Γιοάν Μολό στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Γιοάν Μολό στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιοάν Μολό με ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό το υπόλοιπο της καριέρας του, ενώ τόνισε ότι αντέχει την κριτική και την πίεση.

Την καριέρα του στον Παναθηναϊκό θέλει να συνεχίσει ο Γιοάν Μολό και αυτό το έκανε ξεκάθαρο με ανάρτησή του στο Instagram. Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του έως το τέλος της καριέρας του.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι αντέχει την πίεση και την κριτική, ενώ υποσχέθηκε να δείξει την αξία του στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (9/5, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιέρ Ντρεοσί έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιοάν Μολό για επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022.

"Αγαπώ την ομάδα μου. Μην ανησυχείτε για μένα. Αντέχω την κριτική και την πίεση. Θα δείξω την Κυριακή ποιος είμαι. Φυσικά το όνειρό μου είναι να είμαι κομμάτι της ομάδας για το υπόλοιπο της καριέρας μου" ανέφερε ο Μολό συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ανάρτηση του Γιοάν Μολό στο Instagram
Η ανάρτηση του Γιοάν Μολό στο Instagram INSTAGRAM STORY

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ