ΑΡΗΣ

Μοχανάντ Άλι: "Γνωρίζω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Άρης, είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στον ΟΦΗ "

Ο Ιρακινός επιθετικός του Άρη, Μοχανάντ Άλι
Ο Ιρακινός επιθετικός του Άρη, Μοχανάντ Άλι PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Μοχανάντ Άλι τόνισε σε δηλώσεις του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα με τον Άρη και ότι γνωρίζει ότι η νέα του ομάδα έχει μεγάλη οπαδική βάση, αλλά και πολλούς σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ.

Ο Μοχανάντ Άλι σε δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο YouTube ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και τη Δευτέρα, κόντρα στον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten.

Παράλληλα τόνισε ότι γνωρίζει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Άρης και ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδσ να υλοποιήσει τους στόχους της για φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μοχανάντ Άλι στο επίσημο κανάλι του Άρη στο YouTube: "Ξέρω ότι ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη οπαδική βάση. Έχει μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ του και ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για το αν αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και τη Δευτέρα κόντρα στον ΟΦΗ: "Είμαι έτοιμος να παίξω σε κάθε παιχνίδι".

Για το ότι έχει πολλούς ακόλουθους στο Instagram από το Ιράκ αλλά και το τι σκέφτεται γι' αυτούς: "Εκτιμώ όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και ξέρω ότι έχουν μεγάλες προσδοκίες για μένα. Θέλω να τους αποδείξω, με την παρουσία μου στον Άρη, ποιός είναι ο Μοχανάντ Άλι και να τους κάνω χαρούμενους γιατί το αξίζουν".

Τέλος έδωσε ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη: "Υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους, γιατί ξέρω πόσο νοιάζονται και αγαπούν την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι στόχοι τους".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ