ΑΕΚ

Μοχαμάντι: "Μας έλειψε το γκολ, είμαστε σίγουροι πως ο Παναθηναϊκός θα χάσει βαθμούς"

Ο Μοχαμάντι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Ο Μοχαμάντι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ INTIME

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η ομάδα του είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Μιλάντ Μοχαμάντι στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η ομάδα του είχε ευκαιρίες, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την αίσθησή του για το ματς: "Μπορέσαμε και εφαρμόσουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, μας έλειψε να σκοράρουμε, είχαμε ευκαιρίες. Τα πήγαμε πολύ καλά, ιδίως στο πρώτο μέρος".

Για την εικόνα της ΑΕΚ στην επανέναρξη: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό όσοι συμμετείχαν και όσοι είδαν το παιχνίδι το διασκέδασαν".

Για την διεκδίκηση του τίτλου: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι ο Παναθηναϊκός, θα χάσει βαθμούς. Να κοιτάζουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να δούμε πού θα έχουμε βρεθεί".

Για το Μουντιάλ: "Είναι κάτι εξαιρετικό να συμμετέχεις με τη χώρα σου στο Μουντιάλ. Δοξάζουμε τον θεό εγώ και ο Χατζισαφί που μας δόθηκε η ευκαιρία να διασκεδάσουμε, αύριο θα είμαστε στο Κατάρ για να βοηθήσουμε την εθνική μας ομάδα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ