ΑΕΚ

Μοχαμάντι: "Έκανα τρομερό λάθος, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου"

Ο Μοχαμάντι σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Μοχαμάντι σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός | 21 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Μοχαμάντι με δηλώσεις του στην COSMOTE TV στάθηκε στο λάθος που έκανε ο ίδιος και έφερε το 3-1 του Ολυμπιακού, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες του.

Το λάθος που έκανε και έφερε το 1-3 στη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ο Μοχαμάντι μπορεί να ήταν καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Ιρανός μπακ δεν κρύφτηκε με τη λήξη της αναμέτρησης και βγήκε και ζήτησε συγνώμη τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και τον κόσμο της ομάδας για το τρομερό λάθος που έκανε.

Αρχικά είπε:

"Θα ήθελα να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για το τρομερό λάθος που έκανα. Είμαι στεναχωρημένος για αυτό, επηρέασε με την απόδοση μου το αποτέλεσμα. Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη του".

Ενώ για τη συνέχεια της σεζόν τόνισε:

"Σίγουρα θα τα πάμε καλύτερα. Θεωρώ πως σήμερα ήμασταν άτυχοι καθώς δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό. Το τρίτο τέρμα που δεχτήκαμε ήταν από δικό μου λάθος και θέλω να ζητήσω συγγνώμη".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ