ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Πρέπει να ξέρουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ μίλησε στο flash interview ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ και αναφέρθηκε στα λάθη που πρέπει να διορθωθούν.

Ο Μίτσελ μίλησε στο flash interview της Cosmote Sport για την κατάρρευση του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο κόντρα στην Καραμπάγκ στην ήττα από το Europa League και για τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν για να αλλάξει η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για το τι συνέβη στο 2ο ημίχρονο

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, εκτός από το 1ο λεπτό. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αντιμετωπίζαμε τις επιθέσεις του αντιπάλου. Ήμασταν αρκετά καλοί. Στο 2ο ημίχρονο, νομίζαμε ότι είχαμε τον έλεγχο, όμως κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις, γιατί η Καραμπάγκ είναι επιθετική ομάδα".

Για το αν οι αλλαγές του συνέπεσαν με τα γκολ της Καραμπάγκ

"Όταν χάνεις, σίγουρα μετανιώνεις για κάποια πράγματα. Οι αλλαγές συνέπεσαν χρονικά, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι συνέπεσαν και αγωνιστικά. Ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε, χάσαμε την μπάλα, χάσαμε τον έλεγχο και δεχθήκαμε γκολ".

Για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια

"Αυτό που πρώτα πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε ποια είναι τα λάθη μας, πώς να τα διορθώσουμε και να ξέρουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουμε πώς πρέπει να παίξουμε".

Η Game Night για την ήττα του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ