ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Να περιμένετε έναν Ολυμπιακό όπως πρέπει να είναι, έχουμε αποφασίσει να δώσουμε ευκαιρίες"

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού
Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) αναφέρθηκε στη δεύτερη πρεμιέρα του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE αναφέρθηκε στη δεύτερή του πρεμιέρα στον ερυθρόλευκο πάγκο, αλλά και για τις αποφάσεις του όσον αφορά στο ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για την δεύτερη πρεμιέρα του στον πάγκο του Ολυμπιακού:

"Νιώθω πολύ καλύτερα από τότε γιατί τώρα γνωρίζω τους πάντες εδώ. Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα. Ξέρω πόσο πολύ με αγαπάει εδώ ο κόσμος, επομένως νιώθω μια πολύ μεγάλη ευθύνη ως προπονητής του Ολυμπιακού".

Για το πώς να περιμένουμε τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο:

"Να περιμένετε έναν Ολυμπιακό όπως πρέπει να είναι πάντα. Καταρχήν, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεύτερον, θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη περιμένοντας από τους άλλους να του κάνουν «δώρα». Έχει παλέψει και τα έχει κερδίσει όλα αυτά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με ταπεινότητα και τον μέγιστο σεβασμό σε όλους".

Για το αν έχει αποφασίσει για τους 24 παίκτες που θέλει στο ρόστερ:

"Πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ καλά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μια ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές που πραγματικά μας έχουν εκπλήξει θετικά και δουλεύουν πολύ καλά.

Έτσι θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δουλεύουμε με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει πως σέβονται όλες τις αποφάσεις μου και έχουν δεσμευτεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε".

Για τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας:

"Έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς αυτή τη στιγμή που μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους, όμως έχουμε και τους παίκτες της ακαδημίας. Δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε πρέπει να σας προκαλεί κάποια έκπληξη το γεγονός πως μου αρέσει να δουλεύω με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ