STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μίτσελ: "Ήταν ιδιαίτερο ματς για τον Πασχαλάκη, είμαστε ευχαριστημένοι όχι μόνο για τις αποκρούσεις του"

Ο Μίτσελ στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός | 5 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μίτσελ στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός | 5 Φεβρουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Μίτσελ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι το ματς ήταν ισορροπημένο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μίτσελ τόνισε ότι το ματς ήταν ισορροπημένο.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Αρχικά κάνοντας το σχόλιό του για τον αγώνα στην κάμερα της NOVA είπε: "Ηταν ένα ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα με ευκαιρίες και από τις δύο και θα έπρεπε να έχουν σκοράρει και οι δύο. Στο πρώτο μέρος εμείς είχαμε περισσότερες φάσεις, στο δεύτερο μέρος έπρεπε να βγάλουμε τον Χάμες για κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τόσο πολύ".

Σε ερώτηση για την απόδοση του Πασχαλάκη δήλωσε: "Ήταν ιδιαίτερο για εκείνον γιατί έπαιξε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του. Είμαστε ευχαριστημένοι όχι μόνο για τις αποκρούσεις του αλλά γενικότερα για το πως κράτησε τη μπάλα".

Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί: "Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε παιχνίδι, είμαστε ένα γύρο χωρίς να χάσουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ