ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Δεν παραπονιέμαι για διαιτητές, ο Χάμες είχε ενόχληση στον δικέφαλο"

Ο Μίτσελ στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ο Μίτσελ στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν παραπονιέται ο ίδιος για τους διαιτητές, ενώ αναφέρθηκε στην αλλαγή του Χάμες.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν παραπονιέται ο ίδιος για τους διαιτητές, ενώ αναφέρθηκε στην αλλαγή του Χάμες, ο οποίος αισθάνθηκε κάποια ενόχληση.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για τον Πασχαλάκη: "Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα, αλλά καταφέραμε στη συνέχεια να ελέγξουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε και κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο ο Πασχαλάκης είναι ένας παίκτης που πάντα μας βοηθάει με τις αποκρούσεις του ή γενικότερα. Λογικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι να χρειάζεται και να έχουμε έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σταθεί στο ύψος του παιχνιδιού".

Για το αν σκέφτηκε να μην βάλει τον Πασχαλάκη επειδή έπαιζε στον ΠΑΟΚ και για τον διαιτητή: "Δεν το σκεφτήκαμε, εδώ και καιρό είχαμε αποφασίσει πως ο Πασχαλάκης είναι ο τερματοφύλακάς μας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό θα γινόταν και σήμερα. Δεν έχω πει κάτι για τον διαιτητή και δεν σχολιάζω τους διαιτητές, εκτός αν έχω να πω κάτι καλό. Το έχω πει πολλές φορές, το λέω και σήμερα πως θα μου άρεσε σε τέτοια παιχνίδια να μπορέσαν να υπάρχουν Έλληνες διαιτητές. Ποτέ μα ποτέ δεν παραπονιέμαι για διαιτητές".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: "Λυπόμαστε αν δεν αρέσει σε κάποιους το παιχνίδι που έχουμε κάνει σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη. Στο Καραϊσκάκης πάιξαμε καλύτερα και καταλήξαμε να χάνουμε. Στο σημερινό, αν και πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη, όμως τα σχέδια δεν βγαίνουν πάντα, γιατί απέναντι υπάρχει ένας αντίπαλος. Λυπόμαστε αν δεν πείσαμε, ωστόσο πάντα παίζουμε για τη νίκη. Έτσι, όπως κατέληξε το παιχνίδι, πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα".

Για τα ντέρμπι του Ολυμπιακού: "Όταν παίζεις δεν θέλουμε να φαίνεται ότι παίζει κάποια ομάδα μόνη της. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα δούμε καλύτερα αποτελέσματα από το σημερινό. Φυσικά ήρθαμε για τη νίκη. Παραμένουμε κοντά στις πρώτες θέσεις και θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο.

Σας θυμίζω πως ξεκινήσαμε τη χρονιά με μεγάλο μειονέκτημα και τώρα όχι απλώς έχει μειωθεί αλλά είμαστε ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που μπορούν να νικήσουν το πρωτάθλημα. Σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε κάτι καλύτερο".

Για τον Χάμες: "Παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον δικέφαλο, προτιμήσαμε να βγάλουμε τον Χάμες να τον προστατέψουμε, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τον χάσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ