ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: Σχολίασε με νόημα το video που ανέβασε η Μπενφίκα προς τιμήν του

Ο Μίτρογλου πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπενφίκα
Ο Μίτρογλου πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπενφίκα EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα θυμήθηκε ένα αριστουργηματικό γκολ του Κώστα Μήτρογλου πριν από ακριβώς πέντε χρόνια και ο Έλληνας στράικερ πήρε την ασίστ, για να σχολιάσει στο Twitter πως θα ακολουθήσουν και άλλα γκολ από την πλευρά του (VIDEO).

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως εκτός της Super League έχει αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φορώντας τη φανέλα ισάριθμων διαφορετικών ομάδων, ωστόσο αυτή στην οποία είχε μακράν τη μεγαλύτερη επιτυχία και τις πιο παραγωγικές επιδόσεις ήταν η Μπενφίκα.

Το πόσο καλά τα πήγε στην Λισσαβώνα ο Έλληνας στράικερ μπορεί να το διαπιστωσεί κανείς αν επισκεφτεί σήμερα (23/1) τον επίσημο λογαριασμό των Λουζιτανών στο Twitter, αφού δημοσίευσαν ένα video από γκολ του πριν από πέντε χρόνια στο "Λουζ" κάνοντας λόγο για γκολάρα!

Το τιμητικό αυτό ποστάρισμα από πλευράς αετών δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστο από τον παίκτη, με τον Μήτρογλου - του οποίου η μετακίνηση στον Άρη είναι κλεισμένο deal σύμφωνα με τον Θοδωρή Καρυπίδη- να αναδημοσιεύει στο δικό του λογαριασμό το video και να κάνει το εξής σχόλιο:

"Σπουδαίες αναμνήσεις Μπενφίκα. Έρχονται περισσότερες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ