ΑΡΗΣ

Άρης: Πλησιάζει ο Μήτρογλου

Άρης: Πλησιάζει ο Μήτρογλου
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Στην τελική ευθεία βαζίδει η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Άρη, καθώς οι κίτρινοι εκφράζουν την αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος τις επόμενες μέρες και ο 32χρονος φορ θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να φορέσει τη φανέλα του Άρη είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία και από τους κίτρινους εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα έχει αίσιο τέλος και ο 32χρονος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες.

Ο Μήτρογλου με τη μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα (Φούλαμ, Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Αϊντχόφεν, Γαλατασαράι) ήταν εδώ και μέρες ο πρώτος στόχος του Άρη για την επίθεση.

Το μόνο που μένει είναι να λύσει το συμβόλαιό με τη γαλλική ομάδα. Σε συνομιλία που είχε το SPORT24 από την ομάδα της Μασσαλίας παραδέχτηκαν ότι βρίσκονται σε συζητήσεις για να καταλήξουν σε συμφωνία και ο Έλληνας φορ να μείνει ελεύθερος.

Από τη στιγμή που γίνει αυτό και με δεδομένο ότι ο Άρης του έχει προτείνει ένα καλό συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ήδη απορρίψει αστρονομική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Αναμφίβολα θα πρόκειται για σπουδαία προσθήκη, αφού μιλάμε για στράικερ που έχει βάλει 227 γκολ στην καριέρα του με θητεία σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, τον Ολυμπιακό, τη Μπενφίκα, τη Γαλατασαράι και την Αϊντχόφεν.

Photo credits:AP Photo/Claude Paris

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ