ΑΡΗΣ

Μήτρογλου: "Θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και να πάμε στην Ευρώπη"

Ο Κώστας Μήτρογλου κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη
Ο Κώστας Μήτρογλου κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη EUROKINISSI

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχώρησε συνέντευξη στο ARIS FC TV τονίζοντας ότι θα τα δώσει όλα με τη νέα του ομάδα, ενώ στόχος του είναι να βρει σύντομα τον ρυθμό του.

Την Τρίτη (26/1) ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, με τον 32χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 στους κίτρινους.

Ο "πιστολέρο" παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο ARIS FC TV. Εκεί μίλησε για την καριέρα του στο εξωτερικό και τον Ολυμπιακό, την Εθνική Ελλάδας, αλλά και τους στόχους του με τον Άρη. Μάλιστα, τόνισε ότι θα ήταν ωραία μία κατάκτηση τίτλου και πρόκριση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρογλου:

Για τα συναισθήματά του: "Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον Άρη. Θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στο κλίμα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο".

Για τα χρόνια του στο εξωτερικό: "Σίγουρα αυτά τα χρόνια με έχουν αλλάξει ποδοσφαιρικά. Έχω μάθει πράγματα, έπαιξα σε μεγάλες ομάδες, με συμπαίκτες που είναι σε τοπ επίπεδο. Με πήγε πολύ πιο μπροστά και σωματικά. Το Champions League και το Europa League που πήγαμε, όταν είσαι μικρός γι' αυτά ζεις. Δούλεψα γι' αυτό, είχα αυτές τις ευκαιρίες. Ήταν μεγάλη εμπειρία ο τελικός του Europa με την Μαρσέιγ. Μόνο στη Φούλαμ δεν πήγαν καλά".

Για τον Ολυμπιακό: "Εκεί ξεκίνησα τα πρώτα βήματά μου σε υψηλό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι' αυτό. Τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο, θα τα δώσω όλα για τον Άρη".

Για τα 207 γκολ που έχει πετύχει: "Δεν είχα στο μυαλό μου τον αριθμό των γκολ που έχω βάλει. Όλοι οι επιθετικοί ζουν για το γκολ και αισθάνομαι χαρούμενος όταν σκοράρω. Τα σημαντικότερα μου γκολ ήταν αυτά στο Ελλάδα-Ρουμανία, αλλά και στην Μπενφίκα, στον Ολυμπιακό και την Μαρσέιγ πέτυχαν σημαντικά".

Για το κίνητρο της Εθνικής: "Όποτε με χρειαστεί η Εθνική θα είμαι πάντα έτοιμος. Δεν αποφασίζω εγώ. Οι προπονητές αποφασίζουν, εγώ εδώ είμαι".

Για την Μπενφίκα: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλίμα στην Μπενφίκα. Τους ευχαριστώ πολύ. Σέβομαι όλες τις ομάδες που έχω παίξει. Η Μπενφίκα ήταν κάτι ξεχωριστό".

Για τον Άρη: "Ο Άρης είναι ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Έχει δυνατούς φιλάθλους, το θυμάμαι και από παλιά, που παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Είχα πάθει πλάκα στο Καυτατζόγλειο. Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά εδώ. Να πάνε όλα καλά και να καταφέρουμε τους στόχους μας".

Για το τι θέλει από τον Άρη: "Οι φίλαθλοι πάντα θα είναι κοντά στην ομάδα, δεν θέλω κάτι. Θα τα δώσω όλα για να είναι ευχαριστημένοι".

Για τους στόχους του: "Πάντα θα έχω κίνητρο. Ωραίο θα ήταν να κερδίσουμε ένα τρόπαιο ή να πάμε στην Ευρώπη. Στο μυαλό μου έχω να είμαι έτοιμος".

Το μήνυμά του: "Θα τα δώσω όλα, θα μπω γρήγορα στο ρυθμό, θέλω να τους κάνω χαρούμενος. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ