ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μητέρα Κριστιάνο Ρονάλντο: "Θα τον πείσω να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Την επιθυμία αλλά και την πίστη της ότι από τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σπόρτινγκ, εξέφρασε με δηλώσεις της η μητέρα του CR7, Ντολόρες Αβέιρο.

Η επιστροφή της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην κορυφή της Πορτογαλίας μετά από 19 χρόνια έφερε τεράστια ευφορία στους οπαδούς της και ένας εξ αυτών, δηλωμένος μάλιστα, είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον CR7 να μην ξεχνάει ποτέ τα πρώτα επαγγελματικά βήματα που έκανε στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας και να δίνει συγχαρητήρια στα "λιοντάρια".

Παράλληλα με τα μηνύματα αγάπης, φούντωσαν οι φήμες περί πιθανού επαναπατρισμού του 35χρονου σούπερ σταρ, με την μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο να φροντίζει από την πλευρά της να... αποτρελάνει τους φανς της Σπόρτινγκ κάνοντας εκτίμηση για επιστροφή του γιου της στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" σε λίγους μήνες από τώρα.

"Είμαι χαρούμενη για το πρωτάθλημα της Σπόρτινγκ και θα τώρα θα προσπαθήσω να τον πείσω. Θα του μιλήσω και θα τον πείσω να επιστρέψει, την επόμενη χρονιά θα παίξει στο στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε", δήλωσε στην πορτογαλική τηλεόραση για τον γιο της, που έπαιξε στην Σπόρτινγκ από το 1997 μέχρι το 2003, για να αρχίσει από εκεί η αγωνιστική του εκτόξευση που τον έφερε μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Σημειώνεται φυσικά πως ο Ρονάλντο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2022, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους μπιακονέρι, ειδικά σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το νέο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ