ΠΑΟΚ

Μίσιτς: "Ο ΠΑΟΚ θα πλήρωνε για μένα περισσότερα και από την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο μου"

Ο Γιόζιπ Μίσιτς πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση με τη Λαμία για τη Super League Interwetten.
Ο Γιόζιπ Μίσιτς πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Γιόζιπ Μίσιτς, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ανήκει πλέον στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ όμως πάντα θυμάται το πέρασμα του από την Τούμπαμ όπου όπως λέει πέρασε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του

Ο Γιόζιπ Μίσιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όπως και ο ίδιος παραδέχεται δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο που είχε όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

"Μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και πως εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Και δεν ήταν μόνο το ποδόσφαιρο με το πρωτάθλημα να είναι πιο δυνατό από ότι στην Κροατία και οι ένθερμοι οπαδοί αλλά και όλα τα άλλα ήταν υπέροχα για μένα.

Δεν έχω φτάσει ακόμη στο επίπεδο που βρισκόμουν όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Μου λείπει λίγο ακόμη, ένα 10% περίπου για να βρεθώ σε εκείνη την πολύ καλή κατάσταση" τόνισε σε δηλώσεις του ο Κροάτης μέσος και απάντησε μάλλον δεικτικά για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέκτησε τελικά τα δικαιώματα του από την Σπόρτινγκ.

"Η απόφαση του ΠΑΟΚ να μην πληρώσει την ρήτρα είχε να κάνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα και όχι με το ύψος του buy out (σσ: είχε οριστεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ). Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πλήρωνε αν χρειαζόταν ακόμη περισσότερα χρήματα για μένα αν κρίνει κανείς από την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν" είπε ο Μίσιτς.

Ο Κροάτης ανήκει πλέον στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει φέτος ένα γκολ και μια ασίστ σε 17 συμμετοχές στις εγχώριες και τις διεθνείς υποχρεώσεις της ομάδας του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ