ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Είμαστε υπερήφανοι για τον Κάρολ"

Μιραλάς: "Είμαστε υπερήφανοι για τον Κάρολ"
INTIME SPORTS

Αποθέωση του Ρόι Κάρολ από τον Κέβιν Μιραλάς που κάνει όνειρα για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Τι είπαν Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μέλμπεργκ.

"Κάναμε δύο ωραία ματς, καταναλώσαμε πολύ ενέργεια άλλα άξιζε γιατί πήραμε την πρόκριση. Σήμερα παίξαμε σοβαρά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσουμε σε γκολ. Δεχθήκαμε και πίεση αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά", υπογράμμισε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς.

Όσο για τον Κάρολ σχολίασε: "Έκανε ουσιαστικές παρεμβσάσεις και στα δυο παιχνιδια, ειναι μελος της ομαδας και ειμαστε παρα πολυ υπερήφανοι γι' αυτον."

Τέλος για τη συνέχεια με Μέταλιστ τόνισε : "Κάθε βήμα είναι και πιο δύσκολο. Το σημαντικό είναι πως παίζουμε πρώτα εκτός, αν κάνουμε κάτι καλό τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Εχουμε όνειρα, να πάμε όσο πιο ψηλά στο Γιουρόπα. Μακάρι και να το κερδίσουμε."

Ιμπαγάσα: "Εκπληκτικό αυτό που έκανε ο Κάρολ"

Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα "Ήταν ένα πολύ δύσκολο στην έδρα μας, όπως ήταν δύσκολο το ματς και στην Ρωσία. Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση. Βάλαμε το γκολ νωρίς και αυτό μας βοήθησε. Ήταν καθοριστική η παρουσία του Κάρολ. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε στο τέλος. Ενώ ήταν τραυματίας έπαιξε και έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Η Ρούμπιν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και από τις πιο αξιόλογες που έχουν παίξει στο Καραϊσκάκη. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Θα τα δώσουμε όλα στην επόμενη φάση κόντρα στην Μέταλιστ".

Ορμπάιθ: "Περήφανοι για την πρόκριση"

"Νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη για αυτό το αποτέλεσμα και όλοι περιμένουμε το καλύτερο για τη συνέχεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Ρόι, ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του. Δείχνει ότι είναι εδώ και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι έτσι. Έδειξε ότι είναι επαγγελματίας και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Σε αυτή τη φάση κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα είμαι μια δύσκολη αναμέτρηση".

Μέλμπεργκ: "Εκπληκτικές οι επεμβάσεις του"

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, είπε: " Έκανε κάποιες καταπληκτικές επεμβάσεις, δεν είχε πολλά να κάνει πέρα από αυτές, αλλά ήταν πραγματικά εκπληκτικές, δύσκολες για οποιονδήποτε τερματοφύλακα. Κάνει πολύ καλή αρχή στον Ολυμπιακό. Ίσως. Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το ότι πέτυχαμε νωρίς γκολ. Παίξαμε καλά στα πρώτα λεπτά.

Δεν τους έχω δει πολύ, αλλά κρίνοντας από τα αποτελέσματα τα πήγαν πολύ καλά. Θα είναι δύσκολα τα ματς με Μέταλιστ. Δεν ξέρω, πρέπει να δούμε. Βλέπουμε το ματς του επόμενου γύρου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και στο πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος, οπότε κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ