ΑΕΚ

Μιλοβάνοβιτς: "Ο Αραούχο είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ πάνω από ένα μήνα"

Ο Αραούχο κατά την άφιξή του στην Αθήνα για την ΑΕΚ
Ο Αραούχο κατά την άφιξή του στην Αθήνα για την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο τονίζοντας ότι τα είχε βρει με την Ένωση πάνω από ένα μήνα, όμως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν τον άφηνε να φύγει.

Συνέντευξη στο canarias7 παραχώρησε ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως ο Τσίνο τα είχε βρει με την Ένωση πάνω από έναν μήνα, όμως ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, δεν τον άφηνε να φύγει.

"Η αλήθεια είναι ότι ο Αραούχο είχε και συνεχίζει να έχει μια ισχυρή σχέση αγάπης με την ΑΕΚ. Το λέω επειδή το έχω ζήσει. Για περισσότερο από ένα μήνα είχε συμφωνήσει για το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ αλλά παρέμενε στην Λας Πάλμας. Ήθελε να φύγει. Όμως ο πρόεδρος, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, το έκανε δύσκολο.

Ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα εξαιτίας της προσωπικής και επαγγελματικής εκτίμησης που έχει για αυτόν αλλά εγώ και τα άλλα μέλη της διοίκησης τον πείσαμε ότι το ιδανικό είναι να τον πουλήσει. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που το μυαλό του ήταν αλλού και τα χρήματα που μας προσέφεραν ήταν πολύ καλά" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ