ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Πήραμε μια δίκαιη νίκη, κάποιες φορές παίζουμε καλά, κάποιες παθαίνουμε μπλακ άουτ"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ | 3 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού έκανε λόγο για μια δίκαιη νίκη η οποία ήρθε μετά μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στο σύντομο σχόλιο του με το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και τη νίκη της ομάδας του έκανε λόγο για μια δίκαιη νίκη, αναφέρθηκε στη δουλειά των παικτών του όλη την εβδομάδα ενώ σημείωσε πως άλλες φορές η ΑΕΚ έχει εξαιρετικά διαστήματα και άλλες παθαίνει κάποια μπλακ άουτ που ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει.

"Σήμερα νομίζω πήραμε μια δίκαιη νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, είχαμε ένα διάστημα που παίξαμε καλά, και ένα που πάθαμε μπλακ άουτ. Το γιατί θα το δούμε, ίσως είναι και ψυχολογικό. Αλλά αυτό που με ευχαριστεί για ακόμη μια φορά είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά.

Έχουμε δει σε μεγάλο χρονικό διάστημα κάποια καλά πράγματα, υπάρχουν και πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε. Έχουμε τώρα δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και πάμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο".

TAGS ΑΕΚ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ