STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μιλόγεβιτς: "Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την Super League Interwetten | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την Super League Interwetten | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε τη μεγάλη απογοήτευσή του για την ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε παιδαριώδη τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και τα οποία οδήγησαν στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Μετά την ισοπαλία με 3-3 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ είχε αρνητικό αποτέλεσμα και στη δεύτερη εξόρμησή της, με το 0-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να συνιστά μάλιστα την πρώτη της ήττα στη φετινή Super League Interwetten.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποστήριξε πως βάσει ευκαιριών η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα, για να σταθεί ωστόσο στα παιδαριώδη λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

"Βάση του αποτελέσματος και των ευκαιριών στο ματς δεν δικαιούμασταν τίποτε απόψε. Είχαμε πάντως τις ευκαιρίες στο 0-0 αλλά και μετά το πρώτο γκολ, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Κάναμε παιδιαριώδη λάθη στην άμυνα κι αυτό μας στοίχησε. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το ματς, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε", δήλωσε αρχικά ο Μιλόγεβιτς, ενώ σε ερώτηση για το γκολ του Μοχαμάντι που δεν μέτρησε, με το σκορ στο 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, είπε:

"Δεν έχει σημασία ποιός έβαλε το γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είμαστε απογοητευμένοι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ